Van der Werf Accountancy brengt als eerste eigen App op de markt voor cliënten in Maassluis en omstreken

January 8, 2017

Download onze App!
Kleine veranderingen in de wet kunnen soms grote juridische en fiscale gevolgen hebben voor uw huis, bedrijf of gezin. Daarom lanceert Van der Werf Accountancy haar eigen App voor ondernemers in Maassluis en omstreken. Zo blijft u te allen tijde op de hoogte van nieuws en heeft u de eigen accountant ‘op zak’ waardoor u met slechts één vingerbeweging contact kunt opnemen. Uniek is dat Van der Werf Accountancy dit als eerste in de regio Maassluis en omstreken lanceert. U zoekt alleen maar naar ‘accountant’ en ‘Maassluisen u kunt onze App gratis downloaden! Het maakt daarbij niet uit of u wel of niet cliënt van Van der Werf Accountancy bent.

Ook al heeft ons niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn.

Van der Werf Accountancy ‘op zak’
Het voordeel van onze App is dat u als gebruiker de eigen accountant ‘op zak’ heeft en met slechts één vingerbeweging een vraag kunt stellen, een offerte kunt aanvragen en toegang heeft tot actuele informatie.

Slim advies
Kleine veranderingen in de wet kunnen soms grote financiële en fiscale gevolgen hebben voor uw huis, bedrijf of gezin. Van der Werf Accountancy stuurt via de App regelmatig een bericht over een belangrijk actueel onderwerp. Daardoor bent u altijd ‘bij’ en kunt u ook vrienden, familie en zakenrelaties voorzien van een slim advies over belangrijke onderwerpen.

Alle informatie direct bij de hand
In de App vindt u meer informatie over ons kantoor en kunt u direct contact opnemen. Wij plaatsen, naast nieuwsartikelen over actuele onderwerpen, ook brochures over belangrijke onderwerpen. Zo kunt u makkelijk vanaf uw mobiel of tablet alle informatie nalezen. Via de App kunt u, als voorbereiding op uw bezoek aan ons kantoor, ook alle noodzakelijke documenten direct naar het accountantskantoor sturen en direct contact opnemen voor al uw vragen. Zo bent u altijd up-to-date over voor uw belangrijke onderwerpen.

Download onze AppCopyright 2012-2024 Van der Werf Accountancy