Over Ons

Van der Werf Accountancy is opgericht op 1 januari 2006 en is gevestigd aan de Drijver 135 in Maassluis. Onze organisatie staat onder leiding van Edwin van der Werf, registeraccountant en fiscaal adviseur, maar bovenal ook ondernemer. Het kantoor richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. Ondernemers kunnen hier terecht voor alle vormen van dienstverlening die ook de grotere accountantskantoren aanbieden.

Deskundigheid door permanente opleiding, ervaring en samenwerking

Wij onderhouden goede contacten met ondernemers en andere organisaties via een actieve participatie in netwerkorganisaties en belangenbehartigers voor ondernemers. Wij staan midden tussen de ondernemers en niet op afstand. Want alleen samen bereik je de beste resultaten. En aangezien een deskundige accountant nooit is uitgeleerd, wordt veel tijd gestoken in het up to date houden van onze eigen kennis. Sinds 2006 zijn wij in dit kader ook aangesloten bij Extendum. Bij Extendum werken specialisten op het gebied van accountancy, fiscaal/juridisch, pensioen & zorg, personeel & organisatie, subsidies, marketing & communicatie, bedrijfsoverdracht/fusie & overname, risicomanagement en milieu.personeel en organisatie. Zij werken uitsluitend voor aangesloten accountantskantoren. Bij al onze dienstverlening voor onze klanten kunnen wij van deze specialisten gebruik maken. Bijvoorbeeld als extra check bij ingewikkeldere adviezen, maar ook als vraagbaak op diverse specialistische gebieden.

Onze organisatie is aangesloten bij:

  • de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA);
  • Extendum, branche organisatie voor accountantskantoren in het MKB;
  • het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC).

Zo bereiken wij dat ondernemers bij ons voor al die zaken kunnen aankloppen die ook de grotere accountantskantoren aanbieden.

Een netwerk gebaseerd op een tevreden klant

Een tevreden klant is je beste ambassadeur. Voorop staat dat wij er alles aan doen om onze bestaande klanten, van groot tot klein, zo goed mogelijk te bedienen. Dat is de basis van waaruit wij kunnen bouwen aan een goed netwerk. Dat netwerk bestaat behalve uit onze bestaande klanten ook uit contacten die direct of indirect iets kunnen toevoegen aan onze dienstverlening, of die kunnen bijdragen aan de groei van ons kantoor. Wij bouwen ook online aan dit netwerk, maar besteden met name tijd aan het leggen van goede persoonlijke contacten op evenementen voor ondernemers en door bestuurlijke functies in ondernemersorganisaties. Wij zijn vertegenwoordigd in het dagelijks bestuur van de Maassluise Ondernemers Vereniging (MOVe) en Contact Jonge Bedrijven Water en Glas.

Persoonlijke contacten leggen wij onder meer door het bezoeken van evenementen georganiseerd door de Move Maassluis, Contact Jonge Bedrijven, de Kamer van Koophandel, Jong MKB Rotterdam, Open Coffee en De Maatschappij.

Online netwerken doen wij via Linked-in.

Copyright 2012-2024 Van der Werf Accountancy