Contactpersonen

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste troef. Van onze medewerkers eisen wij niet alleen een goede opleiding en werkervaring, maar ook betrokkenheid bij het wel en wee van onze klanten en interesses in de wereld van de ondernemers om ons heen.

Edwin van der Werf

Edwin zit sinds 1989 in het vak. Na het behalen zijn HEAO diploma en het vervullen van de militaire dienst trad hij in maart 1989 in dienst bij Dechesne van den Boom als beginnend assistent accountant. Tegelijkertijd begon hij met de opleiding tot registeraccountant. Na bijna 16 jaar hard werken bij een aantal grote en kleine accountantskantoren en het voltooien van de opleiding tot registeraccountant (1998) en fiscaal adviseur (2004) is hij in 2006 gestart met zijn eigen kantoor onder de naam Van der Werf Accountancy.

LinkedIn

Nancy van der Gaag

Nancy is vanaf het eerste begin actief voor Van der Werf Accountancy. Daarvoor had zij een administratieve functie bij C&A. Via Detex volgde zij diverse vakopleidingen en behaalde zij onder meer het Textielbrevet en haar Ondernemersdiploma in de Textieldetailhandel. Bij de start van Van der Werf Accountancy haalde zij nog haar diploma Basiskennis Boekhouden.

Copyright 2012-2024 Van der Werf Accountancy