Dienstverlening

Een betere financiƫle basis via een goed verzorgde en actuele administratie

Een helpende hand met uw administratie

Wij vinden het belangrijk dat u goed uw bedrijf kunt voeren. Uiteraard is het dan van groot belang dat u zorgvuldig uw administratie kunt bijhouden, zo weet u wat er maandelijks binnenkomt en uitgaat. Om u als ondernemer te assisteren bij uw administratie hebben wij speciaal voor u online tools om veel werk uit handen te nemen. Zo kunt u snel en eenvoudig uw boekhouding online regelen. Ook wordt met onze speciale tool uw salaris- en personeelsadministratie een stuk eenvoudiger.

Fiscale Advisering

Tegelijkertijd begeleiden wij u fiscaal zodanig dat u niet meer belasting betaalt dan strikt noodzakelijk. Naast het verzorgen van uw belastingaangiften informeren wij u snel en direct of via onze nieuwsbrief. Andersom zij wij ook altijd bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen, waarbij snelheid van handelen en kwalitatief goede adviezen voorop staan.

Belastingaangifte

Nederland kent vele belastingwetten en de verplichting tot het doen van verschillende belastingaangiften. Natuurlijk zijn er de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, maar er zijn nog tal van andere aangiften zoals de aangifte omzetbelasting, loonheffingen, dividendbelasting, erfrecht, schenkingrecht etc.

Jaarrekening

De jaarrekening is vooralsnog een voor u belangrijk document. Het biedt u inzicht in de resultaten over een bepaald boekjaar en uw vermogenspositie aan het eind van dat jaar. Het is de basis voor de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, maar kan ook een belangrijke rol vervullen bij bijvoorbeeld een financieringsaanvraag of zaken waar u nu mogelijk nog niet aan denkt, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfsopvolging of de participatie van werknemers of derden in de onderneming.

Naast Dienstverlening, bieden wij onze klanten deze producten ook graag aan:

Copyright 2012-2024 Van der Werf Accountancy