Online Boekhouden

Inloggen

Wij weten hoeveel tijd uw boekhouding kan kosten. Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten een online tool waarmee u gemakkelijk en snel uw boekhouding online kunt regelen.

Met Visma eAccounting werken wij online met onze klanten samen aan één en dezelfde administratie. Voor slechts € 15 per maand krijgt u de beschikking over een compleet boekhoudpakket. U kunt hiermee niet alleen snel en simpel de boekhouding verzorgen, maar ook onbeperkt factureren, aanmaningen versturen, inkoopbonnen scannen met een mobiele app en via een directe bankkoppeling uw bankmutaties automatisch verwerken.

Geen cursus boekhouden nodig, maar direct aan de slag

De software is zo ontwikkeld dat u ook zonder boekhoudkundige kennis direct aan de slag kunt. Wij kunnen altijd direct online met u meekijken. Uw administratie is ook gekoppeld aan onze rapportage- en fiscale software, zodat ook bij het opstellen van uw jaarrekening en belastingaangiften snel en efficiënt gewerkt kan worden. Kortom, alles werkt naadloos met elkaar samen.

Samenwerken hoe u dat wilt

Een optimale samenwerking is natuurlijk voor elke ondernemer anders. U kunt zelf bepalen welke taken u zelf wilt uitvoeren en wat u liever aan ons over laat. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf met eAccounting uw verkoopfacturen maken en uw inkoopfacturen en kasmutaties invoeren en kunnen wij voor u de bankmutaties verwerken en de afschrijvingen en loonjournaalposten boeken.

Sneller werken, minder fouten, meer inzicht

Dankzij de ingebouwde intelligentie in de software verloopt het inboeken sneller en worden er ook veel minder fouten gemaakt. U verkrijgt meer overzicht en inzicht, niet alleen in uw resultaat, maar ook bijvoorbeeld in de liquiditeitspositie in de komende maand en de belangrijkste omzetcategoriën en kostensoorten.

De voordelen

  • Uw administratie up to date, veilig online
  • Direct starten zonder boekhoudkundige kennis
  • Minder fouten, sneller werken
  • Waar en wanneer u maar wilt
  • Overzicht en inzicht
  • Toekomstgericht werken

Naast Online Boekhouden, bieden wij onze klanten deze producten ook graag aan:

Copyright 2012-2024 Van der Werf Accountancy