Salaris- en personeelsadministratie

Inloggen

Bespaar tijd op het betalen van uw personeel, u kunt uw tijd vast beter gebruiken.

Uw salaris- én personeelsadministratie volledig online

Voor onze relaties hebben wij gekozen voor het volledig web-based programma loket.nl. Met dit programma krijgen onze relaties 7 dagen per week, 24 uur per dag, toegang tot hun salaris- én personeelsadministratie. Waar en wanneer u maar wilt.

Samenwerken zoals u dat wilt

U kunt er voor kiezen geheel zelfstandig met deze software aan de slag te gaan of delen door ons te laten uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de maandelijkse of vierwekelijkse loonadministratie. Flexibiliteit staat voorop, zoals u dat wilt.

Een complete personeelsadministratie met actuele stuurinformatie

Met loket.nl beschikt u over een tool voor een complete personeelsadministratie. Zo beschikt u onder meer over een ziekteregistratie en verlof- en opleidingenadministratie en krijgt u inzicht in voor u belangrijke stuurinformatie zoals de ontwikkeling van de hoogte van de salarissen, de leeftijdsopbouw van uw personeel, ziektehistorie etc etc.

Online digitaal dossier

Het is ook mogelijk om belangrijke documenten, zoals contracten, arbeidsvoorwaarden, of de geldende C.A.O. online in uw digitaal dossier op te bergen. Uw administratie is compleet, veilig online en u raakt documenten nooit meer kwijt. Loonstroken kunt u digitaal aan uw werknemers beschikbaar stellen en zijn altijd weer opvraagbaar. U bespaart tijd en geld en behoudt eenvoudig het overzicht. Bovendien profileert u zich als moderne werkgever.

Naast Salaris- en personeelsadministratie, bieden wij onze klanten deze producten ook graag aan:

Copyright 2012-2024 Van der Werf Accountancy